Speelt u viool, cello of contrabas?
Geïnteresseerd?

Concerten

Zana Naidionava

Zana,  sopraan, treedt op tijdens ons kerstconcert op 16 december a.s.

Zana is afkomstig uit Litouwen en heeft haar muzikale opleiding gevolgd bij conservatoria in Vilius, in Groningen Koordirectie en orgel. In Zwolle voltooide zij haar masteropleiding klassieke zang.

Zij is afkomstig uit Litouwen en heeft haar muzikale opleiding gevolgd bij conservatoria in Vilius, in Groningen Koordirectie en orgel. In Zwolle voltooide zij haar masteropleiding klassieke zang. Zij trad op als soliste in onder andere Glroia van Vivaldi, Stabat Mater van Pergolesi, Messiah van Händel, Weinachts Oratorium van Bach en Requiem van Fauré en verschillende cantates van Buxtehude, Teleman en Schütz en vele andere werken. Samen met Annemarie Ruiters vormt ze het duo "Egelantier" waarmee zij concerten geeft voor de Stichting Muziek in Huis. Daarnaast is ze dirigent van twee koren in de regio.

Zana trad eerder op bij ons kerstconcert in 2016

 

Het Alkmaars Senioren Symfonie
Orkest speelt in zorgcentra

Ieder jaar plant het orkest vier concerten in zorgcentra. Wij spelen in die concerten licht klassieke werken van  bekende componisten o.a. Mozart, Corelli, Faure, Weber, Henk en als hedendaagse componist Tromp.
Waar nodig zijn de composities gearrangeerd door onze dirigent, Arno van Raaphorst. 

Deze concerten worden mogelijk gemaakt dankzij de steun van Fonds Sluyterman van Loo.

Lid worden!

Bespeelt u een instrument? Wij zijn op zoek naar nieuw talent.

Dan bent u op een repetitiemiddag van harte welkom om nader kennis te maken met het orkest!

Wij repeteren op maandagmiddag van 13.30 tot 15.45 uur in het Olympiagebouw, Olympiaweg 17, 1816 MJ Alkmaar.

Neem contact op

 © 2016 Alkmaars Senioren Symfonie Orkest | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer | Fotografie: Herbert de Jong | website laatst bijgewerkt  15 maart 2018